Darujte nám 2 percentá dane

senec-nezabudka-daruj

Podporou Domu Nezábudka pomôžete 53 rodinám s ťažko zdravotne postihnutým dieťaťom. Pre väčšinu z nich je Dom Nezábudka jediný kolektív, ktorý navštevujú. Vzdelávanie, výchova a rehabilitácia so špecialistami dokáže tieto deti významne posúvať vpred.

Vážení naši podporovatelia, darcovia, vážení priatelia!

Srdečne zdravíme z Nezábudky. V prvom rade sa chceme poďakovať za Vašu podporu po minulé roky.

Aj tento rok sa na Vás obraciame s prosbou o Vašu podporu v mene detí z Nezábudky, a to darovaním 2 a 3 % dane z príjmov za rok 2017, ktorým podporíte činnosť nášho združenia.

Roky suplujeme štát, ktorý neplatí náklady na rehabilitáciu detí, arteterapiu, hudobnú terapiu, hipoterapiu, plávanie a ďalšie záležitosti a sme nútení ich financovať z 2 a 3% dane z príjmov. Štát nechce podporiť napredovanie, rozvoj znevýhodnených, len úplne základnú starostlivosť.  Opakovane sa štát snaží šetriť tam, kde nemá, na zdravotne postihnutých a ich rodinách.

My Vaše 2% dane využijeme efektívnejšie, ako politici.

Veľmi Vás prosíme, aby Ste rozposlali tieto tlačivá aj v okruhu Vašich známych, príbuzných, priateľov, aby sme dokázali naďalej poskytovať sociálne služby v takej kvalite, ako doteraz a aby rodičia nemuseli platiť za tieto činnosti.  2% dane z príjmov za minulé roky nám pomohli pri stavbe budovy, pri výstavbe v podkroví a bez tohto príspevku by naše zariadenie nemohlo existovať. Vopred ďakujeme za Vašu pomoc a podporu.

Všetky potrebné tlačivá nájdete v prílohe, na našej webstránke www.nezabudkasenec.sk v sekcii dokumenty, ďalej na nižšie uvedenom linku je informácia o nás a 2% dane:http://rozhodni.sk/institution/nezabudka-zdruzenie-na-pomoc-rodinam-so-zdravotne-postihnutymi-detmi-a-mladistvymi/, alebo na Facebooku:https://www.facebook.com/Nezabudka.Senec/photos/pcb.160229964627516/2230161863667244/?type=3&theater . Upozorňujeme, že tento rok musia byť tlačivá jednotné, len tie v prílohe.

Vďaka pomoci darcov a projektov môžeme organizovať krásne aktivity pre našich členov, vid na týchto linkoch:

https://www.facebook.com/pg/Nezabudka.Senec/photos/?tab=album&album_id=2228970943786336

https://www.facebook.com/pg/Nezabudka.Senec/photos/?tab=album&album_id=2218641221485975

https://www.facebook.com/pg/Nezabudka.Senec/photos/?tab=album&album_id=1856011237748977

https://www.facebook.com/pg/Nezabudka.Senec/photos/?tab=album&album_id=1961096750573758

Výber z našej činnosti v článkoch na webe Dobrej krajiny:

https://www.dobrakrajina.sk/sk/clanok/jesenne-hlasenie-z-nezabudky

https://www.dobrakrajina.sk/sk/clanok/den-matiek-v-nezabudke-1

https://www.dobrakrajina.sk/sk/clanok/jarne-listy-z-nezabudky

https://www.dobrakrajina.sk/sk/clanok/zimne-listy-z-nezabudky

https://www.dobrakrajina.sk/sk/clanok/ildiko-popalena-pomahat-je-mojou-psou-povinnostou

V prípade Vášho záujmu sa môžete osobne presvedčiť o našej starostlivosti o ťažko zdravotne postihnuté deti a mladistvých, Ste srdečne vítaní.

Nezaradené